Site rengi

Tasarım

ALTIN 488,66
DOLAR 8,6580
EURO 10,1795
BIST 1.419
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26 °C
Sağanak Yağışlı
Türkçe Slow Pop Dinle masöz istanbul turbobet giriş gmail kaydol

BAŞKENTLİLERDEN HALK ÇEREZE YOĞUN İLGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın ürettiği yüzde yüz doğal “Halk Çerez” Başkentli vatandaşlardan yoğun talep görüyor.

BAŞKENTLİLERDEN HALK ÇEREZE YOĞUN İLGİ

Ekmek israfının ve obezitenin önüne geçebilecek niteliğe sahip olan çerezler, kaliteli ve doğal içeriği ile vatandaşın damak zevkine de hitap ediyor..🩸 Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın ürettiği “Halk Çerez”lere Başkentliler yoğun ilgi gösteriyor.        Ekmek israfının önüne geçmek amacıyla üretim fazlası, fırında pişerken şekli bozulan veya az pişmiş ekmekler, ekstrüzyon yöntemi kullanarak atıştırmalık çerez haline getiriliyor.        Peynirli, dolgulu kakaolu, dolgulu sade, acı biber çeşnili, tam buğday unlu, yer fıstığı çeşnili ve glutensiz olmak üzere toplam 6 çeşit çerez, Başkentliler tarafından büyük beğeniyle tüketiliyor.       Herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan sağlıklı, birinci sınıf kalitede tamamen doğal bir şekilde çerez üretimi gerçekleştirdiklerini söyleyen Halk Ekmek Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioğlu, atıştırmalıklar hakkında şu bilgileri verdi: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatı doğrultusunda çerezimizin içeriğini geliştirdik. Beş sene önce Hacettepe Üniversitesi’yle başlayan Sağlıklı Gıda Üretimi Programı çerçevesinde Halk Çerez’leri geliştirdik. Ankara halkına özellikle de gençlerin hizmetine sunduk. Şekli bozuk ekmekleri tekrar öğütüyoruz, onlara hafif yağ ve tuz katarak altı çeşit çerez üretiyoruz. Herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan, tamamen doğal koşullarda üretilerek ve sadece fırında ısıtarak doğal atıştırmalık haline getiriliyor. İnsanların sağlıklı beslenmesine katkı sağlayan bir yapıya sahip olduğu için vatandaşların Halk Çerez’i tercih etmesini tavsiye ediyoruz. Halk Çerez, günde 30 bin civarında üretiliyor. Başkentlilerden gelen talebe göre de sayıyı artırabilir ve çeşitleri çoğaltabiliriz.” 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.